Довідка про стаж праці та інші…(ВЗІРЕЦЬ ЗАЯВИ)

⇒ЗАВАНТАЖИТИ ВЗІРЕЦЬ ЗАЯВИ⇐

     Для того, щоб отримати довідку про стаж праці, заробітню платню, нагородження, архівний витяг рішення, перебування в Німеччині на примусових роботах, історію будівництва будинків до 1939 р., адміністративно-територіальну приналежність території  обов’язково заповнити бланк заяви взірця.

     Про стаж праці необхідно вказати такі дані: місце і період праці ( з якого і по який час працювала особа. Для підприємств та установ потрібно вказати цех або відділ, місце його знаходження та посаду на якій працювала особа, що подає заяву. До заяви обовязково додати копію трудової книжки.

     Про заробітню платню необхідно вказати: роки за які потрібно вибрати заробіток (60 місяців підряд) та мати з собою копію трудової книжки. У довідці вказати місце надання довідки (Україна чи за кордон). До заяви обовязково додати копію трудової книжки.

     Про нагородження необхідно вказати: рік нагородження, та нагороду якою вона була нагороджена.

     Архівний витяг рішення необхідно вказати: номер і дату рішення а також виконавчий комітет, який надав рішення про закріплення земельної ділянки за будівлею.

    Про Перебування в Німеччині на примусових роботах необхідно вказати : прізвище імя та по батькові, місце і рік народження а також населений пункт з якого дана особа була вивезена до Німеччини.

    Історія будівництва будинків до 1939 р. у м. Львові  необхідно вказати: адресу на даний час, а також на час будівництва  назву (вулиці і номер).

    Про Адміністративну територіальну приналежність території  необхідно вказати: населений пункт який цікавить і мету звернення. Усю заяву обовязково написати розбірливим почерком, або друкованими літерами