Послуги, які надаються в архіві:

Шановні заявники  !

  Звернення до Державного архіву Львівської області щодо видачі довідок соціально-правового характеру, майнових, тематичних, а також фактографічних ( про переселення громадян з території Польщі в Україну за період 1944-1946 рр.),  надсилати простим листом, або рекомендованим поштовим відправленням.                  

      Довідки виготовляються у термін до 1 місяця (до 30 днів) з моменту їх реєстрації . Загальний термін виконання запиту не повинен перевищувати 45 днів  (ст. 20 Закону України “Про звернення громадян”). Довідки соціально-правового характеру видаються безкоштовно, ціна інших довідок – 253 грн. 

Цінними листами звернень не надсилати (Правила роботи архівних установ України, к. 2013, Розділ VI, стаття 4, п.4.2.13)                                                                                                                                              

                                                                                                                                                Адміністрація

   До уваги відвідувачів архіву!

     Відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 заяви (клопотання)  звернення жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», учасників бойових дій, в тому числі учасників АТО, членів сімей загиблих в АТО та Героїв Небесної сотні, осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, осіб з інвалідністю першої категорії та війни розглядаються позачергово.

     Разом із заявою, де вказана точна дата і адреса заявника, на отримання довідки про переселення необхідно обов’язково подавати копії документів, які свідчать про наявність пільг.

     Державний архів Львівської області не видає безкоштовно фактографічних довідок за запитами пільгових категорій громадян, якщо вони не пов’язані із захистом їх соціальних прав та інтересів і потребують для виконання значних затрат робочого часу.

        Ст. 35 Закону України <<Про Національний архівний фонд та архівні установи>>, Постанова Кабінету Міністрів України від 7.05.1998р. № 639 <<Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними архівними установами>>

Ціни на послуги, що виконуються Державним архівом Львівської області